Dalani Westwing

Webelements
Voordat Dalani, Westwing werd heb ik veel voor hen gefreelanced. Een vreselijk toffe start-up wat het toen nog was. In die tijd heb ik enorm veel webelementen gemaakt in Photoshop. Zodat ze ze meteen konden plaatsen. Ja, daar word ik blij van. Mooie elementen kunnen je website ‘upgraden’, terwijl de basis blijft zoals hij is. 

Review Art-Director Wilma Tichelaar

‘Linda has assisted us in a particularly hectic period and she did so with gusto. A peer professional, flexible and solution oriented. With her fresh perspective, humour and hands-on skills, she was a great asset to the team.’

Mijn reactie: Buiten dat het heerlijk is om zo’n review te ontvangen, is het voor mij ook enorm belangrijk om met vertrouwen en veel humor samen te werken. En dat is bij Dalani gelukt. Samen een ‘peukie’ bij de lift met collega’s en vooral veel lachen om daarna weer volle bak door te stomen. Avonden doorwerken om alles op tijd af te krijgen, maar heb je plezier met collega’s dan doe ik dat moeiteloos. Met Wilma werken en haar team is fantastisch en ze is een enorm goede art-director, maar dat even terzijde.