Visie & Missie

Een heel epistel met ingewikkelde termen en prognoses, welnee. Laat dat maar aan anderen over, die zijn daar beter in. Met Start out Blank wil ik bedrijven laten zien wat een goed reclame concept, design en visuele uitingen kunnen doen. Een goede payoff & reclame concept zorgt ervoor dat je de komende jaren exact weet hoe je als bedrijf gaat communiceren met klanten. Zowel voor je (potentiele) klanten d.m.v. gebruik van de kracht van herhaling, maar ook zeker op intern vlak. Op beide vlakken (intern én extern) geeft het houvast.

Plannen voor de toekomst | Door altijd naar de grote der aarde te kijken, zorgen dat ik blijf leren en mij verwonderen. En verder natuurlijk lekker doorwerken met een team van freelancers om mij heen. Ieder op z’n eigen vakgebied en absoluut geen groei door mensen in dienst etc. Nee, ik wil groeien in kennis en kunde en niet in grootte van Start out Blank. Eigenlijk hetzelfde als wat ik de wereld toewens. De hang naar groter en meer lijkt mij geen goed idee. Laten we gaan voor kwaliteit en continuïteit. Dat geeft balans en zal zowel de mensheid, als Moeder Aarde goed doen. 

En bovenstaand vooral met een grote lach van oor tot oor, want in ontspannen modus maak ik, maar ik denk iedereen de mooiste & beste dingen. Zo simpel, maar zo waar.